torstai 20. heinäkuuta 2023

Talonmies-, piha- ja puutarhatyöt kauttani Tampereen talousalueella: Erilaiset pensasaidat, maanmuokkaukset puutarhajyrsimellä. Laittakaa kuvaa videota sekä tietoja kohteestanne tarkan osoitteen kera laakista yhteydenotossanne, niin on helpompi edetä yhteiseksi eduksemme?

Orapihlaja-aitojen leikkaajatilaukset Talonmiespalvelu@gmail.com Tampere Pirkanmaa etenen kohteissa vain käteisellä  = "Nur bargeld" kuten saksalaisetkin!

Muu on liian usein ilmaistöitä ns "kusettajille". Toimitusehtoni samat kuin tavarakaupassakin. Ensin maksu, sitten hommat.


Talonmies-, piha- ja puutarhatyöt kauttani Tampereen talousalueella: Erilaiset pensasaidat, maanmuokkaukset puutarhajyrsimellä. https://Puutarhajyrsinta.blogspot.com ( Katso blogista / eri aihealueiden blogeista youtubevideoista aina ;) tarkemmin? )


Orapihlaja-aitojen leikkaajatilaukset / leikkaustilaukset Talonmiespalvelu@gmail.com Tampere Pirkanmaa käteisellä kuvastoa ;)
Laittakaa kuvaa videota sekä tietoja kohteestanne tarkan osoitteen kera laakista yhteydenotossanne, niin on helpompi edetä yhteiseksi eduksemme?

Yhteiseksi hyväksemme niin yhteisöinä perhekuntina kuin tekijöinäkin ;)

https://Orapihlaja-aitojen-leikkaukset.blogspot.com


Yleisellä tasolla aatoksia erilaisista hämäläisistä #tsuhna-puupäistä, jotka pyrkivät estävään vanhempiaan tmv sukulasia, tuttujaan pihatilauksista silloin kun niiden aika on: 

Kun olet myymässä asuntoasi, taloasi etc niin monasti leikatut piha-alueet luovat lisäarvoa, joten älä kuvittele saavasi rojuisella, lehtokotiloita ja ötököitä vilisevällä pihalla, missä piha täynnä heinää puolisääreen, puut ja pensaat leikkaamatta kunnon hintaa.

Hoitamattoman pihan ostajaehdokkaiden määrä vähäisempi, hintatarjoukset vähäisemmät ja hintatarjoukset alhaisemmat, kuin hoidetulla piha-alueella. Näitä ihmisiä joilla nuoria "Mulle heti kaikki"- aikuisia lapsen tasolla olevia lapsia, jotka kuvittelevat että säästyy rahaa kun ei hoideta pihaa ja kielletään vanhempia leikkauttamasta pihaa, kuvitellen saavansa itselle ko rahat äidiltä ;) 

Taustaa: Eräs nainen lähetyi eräässä kohteessa ja teki tilauksen vaan poikansa laittoi jarrut päälle. Totesin naiselle että sopii muistaa että aivot kasvavat aikuisiässä vielä 27 vuoteen asti, eikä monilla aivotoiminta kypsy ajattelemaan asioita kokonaisuuksina. Sellaisten ehdotuksiin ja päätöksiin ei pidä alistua vaan toimia omilla aivoilla. Antiikin Kreikassakin äänestysoikeus oli vasta reippaasti yli 30 vuotiailla. Lahopäille ei pidä koskaan luovuttaa päätöksenteko missään yhteisössä, on sitten perheyhteisö tai liiketaloudellinen tmv ;). 

Kaunista kesää kaikille tervein kantavin aatoksin ;) 

Talomiespalvelu Tampere

+ Kaatopaikkakuljetukset piha- ja puutarhatuotokset, sekä huonekalujen kuljetuksia kaupoista tai kotoa kaatiksille:

https://Kaatopaikkakuljetukset.blogspot.com

https://Tyhjennyspalvelut.blogspot.com


Orapihlaja-aitojen leikkaajatilaukset Talonmiespalvelu@gmail.com Tampere Pirkanmaa käteisel kuva3


----------------

Orapihlaja-aitojen noin 23 metrin vuosikasvustojen leikkaukset mahtuvat kuomulliseen peräkärryyn, kun kyse lähinnä vuosikasvustojen leikkaustuotoksista.

Orapihlaja-aitojen pensasaitojen leikkaukset leikkaustuotoksien kaatiskuljetukset kuva1

Orapihlaja-aitojen pensasaitojen leikkaukset leikkaustuotoksien kaatiskuljetukset kuva2Orapihlaja-aitojen pensasaitojen leikkaukset leikkaustuotoksien kaatiskuljetukset kuva3Orapihlaja-aitojen pensasaitojen leikkaukset leikkaustuotoksien kaatiskuljetukset kuva4

---------
https://talonmiespalvelu.blogspot.com/


------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti