perjantai 26. helmikuuta 2021

Talven ja kevään kynnyksellä kun on kohta viikko sateita pakkasilmojen jäljiltä takana alkaa pihajäät olemaan valmiita poistettavaksi hieman rautakangella ja betonilapiolla auttaen. Talonmiespalvelu Tampereelta avuksenne?


Talven ja kevään kynnyksellä kun on kohta viikko sateita pakkasilmojen jäljiltä takana alkaa pihajäät olemaan valmiita poistettavaksi hieman rautakangella ja betonilapiolla auttaenTiedustelut tilaukset erilaisia talonmies- ja pihatyötarpeitanne varten ensisijassa sähköpostilla: 

Talonmiespalvelu@gmail.com = Osoitteenne, toiveaikanne etc?
Omenapuiden, pihapuiden leikkaukset näin keväällä ja uudestaan juhannuksesta eteenpäin. Ohessa video millä hoituu moni liian reheväksi päässyt kohde:Puhelin whatsup: 044-3380291 
Kun tovi on puuhailtu alkaa maa paljastumaan:
Erilaiset monenlaiset vihertyöt pihatyöt puutarhatyöt Tampere Pirkanmaa talousalueella pihasireenien muotoon tai alasleikkauksista pihapuiden kaatoihin, karsintoihin ja palasteluihin (yleensä jalanmittaan n. 30cm). 

Maanmuokkauspalvelut pihoissa puutarhoissa kasviviljelmillä puutarhajyrsin Viking 585 rautapyörät vakoaura odottavat käyntiinvetoa ja tilaustanne

Ohessa yllä ja alla pari kuvaa laitteesta. Teemme erilaisia piha- ja puutarhatöitä laidasta laitaan raivaustöistä maanmuokkauksiin rännien tyhjäykseen. Joten tiedustelunne asiassa sähköpostilla kiitos.

E-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com


Katso blogeista alakohtaisesti aina paremmin.


-----------------
------------------