tiistai 31. toukokuuta 2022

Talonmiespalvelu Tampere kevättervehdys 31.5.2022. Kesä alkaa huomenna ja hommat tehdään kesämielellä ilman Hölmölän aatoksia, siitä että saapuisin vain paikalle ja tekisin hommia, ihan vaan huvikseni, kaikki perustuu yleisessä liike-elämässä kestäviin rakenteisiin

Syysloimujen istutusta 28.5.2022 Puutarhapalvelu Tampere Talonmiespalvelu@gmail.com 


Talonmiespalvelu Tampere kevättervehdys 31.5.2022. Kesä alkaa huomenna ja hommat tehdään kesämielellä ilman Hölmölän aatoksia, siitä että saapuisin vain paikalle ja tekisin hommia, ihan vaan huvikseni, kaikki perustuu yleisessä liike-elämässä kestäviin rakenteisiin:)

Syysloimujen istutusta 28.5.2022 Puutarhapalvelu Tampere Talonmiespalvelu@gmail.com Käteisellä edetään kohteissa yhteisin aikatauluin ja yleensä kohde katsastaen yhdessä joko alustavasti sähköpostin kautta kuvin videoin tai viimeistään saapuessani kohteeseen ja sitten sille hinta, mikä maksetaan heti, eikä sitten joskus. Maksuehdot ovat selkeät kuten tavarakaupassakin. Kukaan ei lähde kaupasta maksamatta ja "maksa sitten joskus 30 vrk päästä" väitetysti tai jopa kuvitteellisesti.

Savuton ja raitis talonmiespalvelu pihatyöt Tampere käytettävissä tilauksen ja sopimuksen mukaan

Pihatöinä mm maanmuokkaukset /puutarhajyrsin 585 Viking + vakoaura https://Puutarhanjyrsinta.blogspot.com etc), pihapuiden kaadot, pihapuiden leikkaukset, pensasaitojen leikkaukset, ruohikoiden leikkaukset. Talonmiespalvelu Tampere, Pirkkala Ylöjärvi Lempäälä Nokia Kangasala Pirkanmaa talousalueella käytettävissä tilauksen sopimuksen mukaan. 

On olemassa asiakkaita jotka ymmärtävät toimitusehdot kuten oheisissa kuvissa ja hommat käynnistyvät välittömästi. On olemassa asiakkaiksi pyrkiviä jotka eivät ymmärrä että maksuehto heti tarkoittaa heti, niin he eivät ole asiakkaita, vaan poistun kohteesta, jollei setelit ole heti tai ennakkomaksu maksettu tilille. En ole valtion tapainen sosiaaliturvaturistien rahoittaja, enkä ilmaistyöläinen. Tänä vuonna n. 99% asiakkaista on ollut asiallisia mainitut maksuehdot täyttäviä. Josko ensi vuonna pääsisi täyteen 100%

Syreeniaitojen pensasaitojen leikkaukset Kangasala Ylöjärvi Tampere Lempäälä Nokia Pirkanmaa Piha- ja puutarhatyöt 

Syreeniaitojen pensasaitojen leikkaukset Kangasala Ylöjärvi Tampere Lempäälä Nokia Pirkanmaa Piha- ja puutarhatyöt 

Perinteistä talonmies- ja renkipalvelua niin puutarhatöissä, raivaus- ja puunkaatohommissa, kuin tarvittaessa kanto- ja muuttoapuina uuteen osoitteeseenne. Autamme niin siirtolapuutarha-alueilla kuin kaupunkialueillakin Talonmiespalvelu@gmail.com 044-3380291 whatsup. 

Syreeniaitojen pensasaitojen leikkaukset Kangasala Ylöjärvi Tampere Lempäälä Nokia Pirkanmaa Piha- ja puutarhatyöt Hinnoittelu tapauskohtaista koostuen tapauskohtaisesta tuntihinnasta + siirtymäkorvauksesta ( riippuu etäisyyksistä)  + työkalukorvaus riippuu kulloisistakin tarpeista, on eri asia jos tarvitaan ruohonleikkuri ja eri asia jos muokataan maata puutarhajyrsimellä. Toinen kulkee kyydissä, toinen tarvitsee kuomullisen peräkärryn kohteeseen, joten kulurakenne on eri.

Syreeniaitojen pensasaitojen leikkaukset Kangasala Ylöjärvi Tampere Lempäälä Nokia Pirkanmaa Piha- ja puutarhatyöt. Käteisellä edetään kohteissa. Muu on enemmän kuin "jumalanpilkkaa".

Joskus ihmettelee näitä erilaisia entisiä "toimitusjohtajina" esiintyviä eläkeläisiä, joilla ei ole alkeellisintakaan käsitystä mihin perustuu terve hinnoittelu. Saattavat muka yllättyä siitä että tuntihinnan lisäksi on työkalukorvaus ja siirtymäkorvaus. Sopinee miettiä onko oltu sovjet sovhoosissa vai kolhoosissa toimitusjohtajina? ;). Jokainen toimeksianto missä liikutaan paikasta toiseen sisältää siirtymäkuluja, työkalukorvausta, sillä harvaa hommaa tehdään pelkillä paljailla käsillä.

Pihapuiden kaadot karsinnat paloittelut Puunkaatopalvelu Tampere talonmiespalvelu@gmail.com Toki näitä erilaisia yhteiskunnan verovaroilla toimivia "yhteiskunnallisia" puolueiden omilla jäsenillään rasittamia rahastusyrityksiä on Tampereellakin, joissa käytetään ilmaistyövoimaa ja mahamutajia minimirahalla, niin hankalahan niiden kanssa on kilpailla. 

Ken sellaisia haluaa tilatkoon suoraan ko kuin Tuhannen ja yhden yön saduista: Sinbad merenkulkijoiden tarinan kertojia taikamatolla ja yhteisillä varoilla kulkevia yksiköitä. Maksetaan niistä sitten yhdessä ;) Ai perhana missä se "Taikalamppu" onkaan?

Kaunista kesää, kivoja asiakkaita, jotka ymmärtävät toimitusehdot, kiitos.

Pihapuiden kaadot puiden leikkaukset Tampere Teisko Ylöjärvi Kangasala Lempäälä Nokia käteisellä edetään. Kotitalousvähennysoikeus töistäni. Kuitti tilaussähköpostiinne. 


Kuten näkyy niin vaarallisten kelo- ja lahopuiden kaadot kuten terveidenkin puiden kaadot sujuvat:

-------------------

https://Talonmiespalvelu.blogspot.com/

----------------