maanantai 11. lokakuuta 2021

Lehtipuhallinpalvelu, haravointipalvelu, pihatyöt talonmiespalvelu Tampere tilattavissa taloyhtiöille yksityisille kotitalouksille sopimuksen mukaan kulloinkin edetään, katselmuksen jälkeen sovittu maksu heti ja homma alkaa

Syksy ja lokakuu tuli ja lehdet puiden ovat suurelta osin pudonneet. Tarjoan toki apuja ko asiassa niin kattorännien, kuin pihojenkin puhdistamisessa, pihan puutarhan pensasaitojen leikkauksissa, puunkaadoissa, kuin maanmuokkauksissakin


Tiedustelut / tilaukset ensisijassa:

Talonmiespalvelu@gmail.com

044-3380291 whatsup heikompi, sillä aina en kuule puhelinta tai voi heti vastailla hommiltani tai moottoritieajossa tmv:ssa.

Käteisellä edetään kohteissa, muu on huuhaatoimintaa. Maksupäätelaitteiden ylläpitokulut, sekä satunnainen toimimattomuus ei houkuttele. Käteinen on käypä valuutta niin Suomessa kuin suurimmassa osassa maailmaa. Joten varatkaa riittävä määrä euroja kun tilaatte, jotta homma käynnistyy.


https://Kiinteistonhoitaja-Tampere.blogspot.com Lehtipuhallin ja talonmiespalvelu Tampere tilattavissa taloyhtiöille yksityisille kotitalouksille 10.10.2021 Syksyn pihatyöt. Käteinen ykkösenä pihatöiden käynnistymiseksi tai tilimaksu ennakkoon tilille https://Talonmiespalvelua.blogspot.com Ennakkomaksu taloyhtiöiltä tilille, yksityisiltä käteisellä kun aloitetaan pihatyöt Tampere Pirkanmaa. 

Luottotappiot syövät tekemisen motivaatiota. Jollei ole rahaa tänään, niin harvemmin sitä on myöhemminkään?

Lehtipuhallinpalvelu, haravointipalvelu, pihatyöt talonmiespalvelu Tampere tilattavissa taloyhtiöille yksityisille kotitalouksille sopimuksen mukaan kulloinkin edetään, katselmuksen jälkeen sovittu maksu heti ja homma alkaa. 

Lehtipuhallin ja talonmiespalvelu Tampere tilattavissa taloyhtiöille yksityisille kotitalouksille 10.10.2021 pic13Tiedustelunne tilauksenne ensisijassa e-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com + 044-3380291 whatsup / signal

Lehtipuhallin ja talonmiespalvelu Tampere tilattavissa taloyhtiöille yksityisille kotitalouksille 10.10.2021 pic7Lehtipuhallin ja talonmiespalvelu Tampere tilattavissa taloyhtiöille yksityisille kotitalouksille 10.10.2021 pic10

Lehtipuhallin talonmiespalvelu Tampere, tilattavissa taloyhtiöille, yksityisille kotitalouksille, Kiinteistönhoitaja Tampere, Syksyn pihatyöt, Käteinen ykkösenä, tilimaksut ennakkomaksuna, pihatöiden käynnistymiseksi, tai tilimaksu ennakkoon tilille, pihatyöt Tampere, puutarhatyöt Tampere, lehtien haravointi, lehtien kokoaminen, kaatopaikkakuljetukset Tampere, kaatopaikkakuljetukset Nokia, kaatopaikkakuljetukset Ylöjärvi, Kaatopaikkakuljetukset Kangasala, Käteisellä edetään, kotitalousvähennysoikeus töistäni Kiinteistönhoitaja Tampere Lehto perinteinen talonmiespalvelu käytettävissänne.

Lehtipuhallin ja talonmiespalvelu Tampere tilattavissa taloyhtiöille yksityisille kotitalouksille 10.10.2021 pic12

--------

Maanmuokkaukset kasvimailla, pihoissa, puutarhoissa Puutarhanjyrsin Viking 585:lla, vakoaura ja rautapyörät optiona hommissa. 

Katso lisää

https://Maanmuokkaukset-Tampere.blogspot.com

-----

https://Talonmiespalvelu.blogspot.com/

------------------------------------------