tiistai 29. maaliskuuta 2016

Talonmiespalvelu Puutarhapalvelu puutarhuri Tampere tiedottaa: Kaivakaa kuvettanne ja ottakaa käteistä esiin ja tehkää tilaus pihanne osalta, niin homma hoituu joskus jopa tosi nopsaan Tiedustelut / tilaus mieluiten sähköpostilla, niin voi kotitalousvähennyskuitinkin sinne sitten lähettää suoraan E-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com


Talonmiespalvelu Puutarhapalvelu puutarhuri Tampere tiedottaa: Kaivakaa kuvettanne ja ottakaa käteistä esiin ja tehkää tilaus pihanne osalta, niin homma hoituu joskus jopa tosi nopsaan


Tiedustelut / tilaus mieluiten sähköpostillanne, niin voi kotitalousvähennyskuitinkin sinne sitten lähettää suoraan
E-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com
Puhelin: 044-3380292

( Puhelin ei kuulu esim ajossa, en vastaa puussa, kuuluvuus heikko esim kellaritiloissa) Tekstarilla voitte esim sähköpostiosoitteenne lähettää jollen ole sellaisessa paikassa mistä pääsen vastamaan viiveettä.

Maksutapa: Käteisellä heti tilauksen mukaan. Minimihinnoittelu 50 euroa alkava tunti + siirtymäkulu + työkalukorvaus (omilla vehkeillähän näitä hommia tehdään liki pääsääntöisesti)

Kevätkausi on alkanut puutarhoissa, pihoissa, taloyhtiöissä pienissä ja isoissa kiinteistöissä, kaupugeissa ja maaseudun haja-asutusalueella on teillä ripeä talonmies, puutarhuri Tampere, metsien mies käytettävissänne: Pihapuiden leikkaukset, omenapuiden leikkaukset, puiden kaadotKeväiset puiden leikkaukset hyvä muistaa:

Leikkaamaton omenapuu muodostuu helposti liian tiheäksi ja sadonkorjuun kannalta hankalan korkeaksi. Tiheässä latvuksessa ilma ei pääse kiertämään ja valoa ei riitä, joten sadon määrä heikkenee ja taudit alkavat vaivaamaan.

Tarvitsetko vielä enemmän perusteluita? Jos et niin tilaa omenapuiden leikkaaja e-mail: Talonmiespalvelu@gmail.comKauttamme monipuoliset talonmiespalvelut istutustöinä, puutarhatöinä, pensasaitojen leikkauksina, pihan raivauksina tmv:na puutarha- ja talonmiestöinä


Toimitamme tilauskohteisiin tarvittaessa mm hevoskastanjan taimia, joko lopulliseen kohteeseen tai väliaikaisistutuksena. 
Hevoskastanjan taimia, kirsikka- ja kriikunapuun taimia, perinneperennoja mm malvan alkuja keväisin edullisesti kauttani. Voitte tilata istutuspalvelun samalla, jos niin sovitaanKatso oheinen video pihapuun kaadosta:


----------------------------------------------

Palvelemme eri toimissa käteisellä kotitalouksille, yrityksille maksu tilille eräpäivällä heti.

Pihapuiden kaadot vuosikymmenten kokemuksella:

Isojen puiden hinnoittelu tapauskohtaisesti paikan ja tilanteen mukaan. Joten lähettäkää kuvaa sähköpostiini kohteesta ja jos mahdollista esim 10 - 20 sekunttia youtubevideota niin näkee etäisyyksiä rakennuksiin ymv
Saavumme paikalle tarvittaessa henkilönostimen kanssa, mistä toki tulee oma kulunsa. Ko seikkojen takia eräpäivä on heti.
Stalpen kaadonsuuntaaja, sekä lompakkotalja riittävät yleensä isoihinkin pihakoivujen kaatoihin moottorisahalla puu katkaisten:
Saavumme paikalle tarvittaessa henkilönostimen kanssa, mistä toki tulee oma kulunsa. Ko seikkojen takia eräpäivä on heti.

Pihojen ahtaus tmv seikka pakottavat toisinaan kalliimppaan nostokorista tapahtuvaan pihapuun kaatoon joko pätkinä tai ainakin ensin oksat karsien ennen kaatoa:


Pihatyömme ja pihapalvelumme kattavat piha-, katto-, puutarha-, kiinteistö-, muutto- ja kantopalvelut pihapuiden kaatoja myöden ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Moottorisahahuollon vinkkejä Metsäpäiviltä 2014 Matti Äijö ja kumppanit ohjeistamassa:
Katso video:

----------------------------------------------------------------------------------------------
http://talonmiespalvelu.blogspot.fi/
----------------------------------------------------------------------------------------------