lauantai 3. huhtikuuta 2021

Talonmiespalvelu Tampere ihmettelee onko aikuisväestö kovin alkoholisoitunutta tai muuten jurrissa kun tulee päättömiä kysymyksiä ilman riittävää infoa kohteesta. Hintaa ei pysty monastikaan antamaan näkemättä kohdetta jossain muodossa, joko videona, kuvina tai saapumalla kohteeseen

 

Talonmiespalvelu Tampere ihmettelee: Onko aikuisväestö kovin alkoholisoitunutta tai muuten jurrissa kun tulee päättömiä kysymyksiä ilman riittävää infoa kohteesta. 

Hintaa ei pysty monastikaan antamaan näkemättä kohdetta jossain muodossa, joko videona, kuvina tai saapumalla kohteeseen.

Kuljetukset ja saapuminen kohteesenne oheiseen tapaan:

Yhteydenotot tiedusteluissanne:
 
Talonmiespalvelu@gmail.com + puhelin 044-3380291 whatsuptekstinä (whatsupin video ja kuva ei toimi itsellä)

Maanmuokkauksia kasvitarjoilla, pihoissa, puutarhoissa oheisella Viking 585 puutarhajyrsimellä, mistä yllä ja alla olevassa blogissa paremmin.
Ohessa blogeja muutama malliksi mitä tehdään, kuten tämän saman blogin aiemmissa päivityksissä näkyy monipuolinen tarjontamme ja osaamisemme eri kotitalouspalveluina piha-, puutarha-, kattorännit, maanmuokkaukset etc:Huhtikuun morotusta arvon tamperelaisille ja pirkanmaalaisille palvelujani kyseleville. Töistäni oikeus kotitalousvähennykseen. Kuitti tilaussähköpostiinne.

Ohessa kuva 2:sta eri mittaisesta vesakkoleikkurin terästä itse koneen kanssa, pensasaita mm kuusiaitojen leikkaukseen:


Pihojen puutarhojen kasvitarhojen muokkauksia, kattorännien puhdistuksia, omenapuiden pensaiden etc leikkauksia kysellään eniten näin huhtikuulla

Teleskooppisahoilla onnistuu liian tiheiden ja korkeiden omenapuiden ymv:ien puiden, pensasaitojen lyhennykset harvennukset:
Videolla aiheesta samoin:

Katso blogista yltä.

Kevätvinkki omenapuita koskien:
Pitkävartisella työkalulla voi harventaa latvusta

Omenapuu, mitä ei leikata ajoissa ja tarpeeksi usein, tulee liian tiheäksi ja tuottaa huonompaa satoa. Tiiviissä kasvustossa taudit alkavat kiusaamaan, eikä valoakaan pääse riittävästi latvuksen sisälle. Omenapuu kasvaa nopeasti myös liian korkeaksi, jolloin sadonkorjuu hankaloituu. 

Tärkeintä leikkaamisessa on muistaa, että väärän oksan leikkaaminen on pienempi paha kuin huono leikkausjälki. Hyvään tulokseen vaaditaan oikeat työkalut ja periaate, että oksakaulus ei saa vahingoittua. Vältä oksien repeämistä ja tasoita tuoreet sahauspinnat veitsellä. Leikkaus tehdään ennen silmujen avautumista keväällä. 

Arvon asiakkaat kun kysytään talonmies-, piha- ja puutarhapalvelua niin monilta unohtuu, että kun toinen tulee koneillaan, niin siirtyämäosoite on myös olennainen tekijä hinnoittelussa. 


On eri hinta jos on 10 min siirtymä suuntaansa kuin tunnin ajo yhteen suuntaan = Kun kysytte palvelua kertokaa nyt kohteen osoite, kuten taksille ambulanssille ja pizzalähetillekin sen muutaman euron pizzan tarpeenne takia.
Ällistyttävän paljon tulee tiedusteluita kuin Hölmölän uutisista että "Mitä maksaa puunkaato? Paljonko maksaa muutaman tuijan lyhennys?" ymv ilman että voisi laittaa kuvaa mukaan kohteesta saati kertoa montako ko puita olisi?
En ole ennustajaeukko, enkä arvuuttaja. Jos toisessa päässä on lukihäiriöinen tai muu vastaava niin voisiko pyytää sellaisen joka osaa kirjoittaa laittamaan tiedusteluun riittävät tiedot:

Tiedustelija / mahdollinen tilaaja:  etunimi + sukunimi / taloyhtiö
Osoite:__________________
Toiveaika:_____________
Maksutapa: Onnistuuko käteisellä kohteella aloitettaessa tai tilillemaksu ennakkomaksuna vai oletetaanko että teen laskuun? Vastaus on: En tee laskuun, en ole asiakkaiden rahoittaja enkä luottopalveluja tarjoava.

Saate somejakoihin: 

Savuton ja raitis talonmiespalvelu pihatyöt Tampere käytettävissä tilauksen ja sopimuksen mukaan:

Pihatöinä mm pihapuun kaato, pihapuiden kaadot, pensasaitojen leikkaukset, savuton ja raitis talonmiespalvelu Tampere, Pirkkala Pirkanmaa käytettävissä tilauksen ja sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme perinteistä talonmies- ja renkipalvelua niin puutarhatöissä, raivaus- ja puunkaatohommissa, kuin tarvittaessa kanto- ja muuttoapuina uuteen osoitteeseenne. 

Autamme tilauksen mukaan niin siirtolapuutarha-alueilla kuin kaupunkialueillakin. 

Talonmiespalvelu@gmail.com + puhelin ja tekstari: 044-3380291
--------
Monenlaisia kohopenkkejä. Aina ei voi istuttaa suoraan maahan esim pihan tai puutarhan kivisyyden takia:

---
Pihojen katuosuuksien harjaukset harjakoneella ( tai käsin) + lehtipuheltimella:

---
----------