perjantai 25. toukokuuta 2018

Talonmies Tampereen ja Pirkanmaan talousalueen Talonmies- ja puutarhapalvelusta: Pihatyöt, puutarhatyöt, mm. puiden, pensaiden ja ruohikoiden leikkaukset, satunnaiset muut apumiespalvelut, muutto- ja kantopalvelut kauttamme

Talonmies Tampereen ja Pirkanmaan talousalueen Talonmies- ja puutarhapalvelusta: Pihatyöt, puutarhatyöt, mm. puiden, pensaiden ja ruohikoiden leikkaukset, satunnaiset muut apumiespalvelut, muutto- ja kantopalvelut kauttamme

Touko-kesäkuun taite kovinta ruohonleikkaustarveaikaa, joten ottakaa yhteyttä nopsaan niin ruohikoiden leikkaushomma hoituu, eikä ruohikostanne tule niitty:


Laittakaa osoitteenne, toiveaikanne, "käteistä varattu", sekä muut asiaa koskevat mieluiten sähköpostilla. Kun tekee jtkn tai on ajossa, niin ei välttämättä voi, eikä edes kuule puhelinta.

Talonmiestiedusteluita ja tilauksia vastaanotetaan ensisijassa:
E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com 
Puhelin 044-3380291 

Edetään ennakomaksuin 50€ alkava tunti / mies/nainen + tapauskohtainen siirtymä- ja työkalukorvaus.

Kotitalousvähennyskuitti tilaussähköpostiinne.

Kaunista kesää, sitähän jo koko toukokuu 2018 jo ollutkin, pieni sade silloin tällöin tekisi toki mukavaa puutarhoille ja ihmisillekin.


Puutarha-apu pihatöissä, muista ottaa yhteyttä ajoissa, niin palvelu on kaikkein joustavinta, sillä toisinaan pitää hakea erikseen erikoistyökaluja, tarveaineita kohteeseenne:

  
 Pihakiveysten uudelleenasennuksia:


Keväisiä ruohikoiden uudistamisia, kalkitsemalla, ruohikkoa uudistaen mmuutta multaa levittäen etc:


Pensasaitojen leikkauksia, alasleikkauksia sopimuksen mukaan ympäri kalenterivuoden:

Omenapuiden leikkauksia kevät ja uudestaan juhannuksesta eteenpäin, niin varmistetaan kunnon sato omenapuihinne, sekä vaurioituneiden, liikatiheiden omenapuiden harvennukset leikkauksin:




Muista aina piha-, puutarha- tai muuttoapua tarvitessasi, yhteys: Talonmiespalvelu@gmail.com pihapuiden kaadoista alkaen:



Pihakiveysten harjaukset oheisella Stihlin harjakoneella:



-----------------
Vuoden 2019 palveluihimme kuuluu myös pihojen ja
puutarhojen puutarhajyrsin ja mies palvelu: 

Perunamaan muokkaukseen, nurmikon uudistamiseen puutarhanjyrsin ja puutarhuri palveluksessanne, käteisellä edetään sopien hinta etukäteen ja maksaen tilaus välittömästi.

Katso alta olevasta blogista lisää:

https://puutarhajyrsintaa-viking585-pirkanmaa.blogspot.com/

-----
https://talonmiespalvelu.blogspot.fi
---------------------------

1 kommentti:

  1. Minua kutsutaan yleensä apuun kun piha rehottaa tai joku on kuollut ja pitää laittaa paikat myyntikuntoon:

    Tilauksia onneksi puskee vaikkei aurinkoa näe ;)



    Olen käytettävissä hyvinkin nopealla varoajalla sesongin salliessa erilaisiin piha-, puutarha-, muutto-, kuljetuspalveluihin esim kun pitää myyntikohde ns. stylata puuston, pihan etc kohdalta tai kuskata kuolinpesä kaatopaikalle e-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com Käteisellä maksuehto heti toimin. Näin ei tule harjoitettua luottotoimintaa. https://talonmiespalvelu.blogspot.com

    VastaaPoista