lauantai 26. maaliskuuta 2022

Talonmiespalvelu Tampere: Savuton ja raitis talonmiespalvelu pihatyöt Tampere vuodenaikojen tarpeidenne mukaisesti, käytettävissä tilauksen ja sopimuksen mukaan ensisijassa käteisellä edetään yksityisasiakkaiden kanssa

Omenapuun leikkaus kevyt ilmaus harvennus peräkärryllinen oksistoa kaatopaikalle Talonmiespalvelu@gmail.com pic2

Nyt on kevät ja sen mukaisten toimien mukaisia tilauksia sisään esim pihapuiden mm omenapuiden leikkaukset, pensasaitojen leikkaukset, kuusiaitojen leikkaukset Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Lempäälä, Kangasala?

Omenapuun leikkaus kevyt ilmaus harvennus peräkärryllinen oksistoa kaatopaikalle Talonmiespalvelu@gmail.com pic5Talonmiespalvelu Tampere: Savuton ja raitis talonmiespalvelu pihatyöt Tampere vuodenaikojen tarpeidenne mukaisesti, käytettävissä tilauksen ja sopimuksen mukaan ensisijassa käteisellä edetään yksityisasiakkaiden kanssa. 

Muilta oikeuhenkilöiltä mm yhteisöiltä taloyhtiöiltä ennakkomaksu joko puolet etukäteen tai kokonaan tilille ennen hommien aloitusta. Sovitaan tapauskohtaisesti. Kiitos.

Omenapuun leikkaus kevyt ilmaus harvennus peräkärryllinen oksistoa kaatopaikalle Talonmiespalvelu@gmail.com pic3Yhteydenotot ensisijassa sähköpostilla: 

Talonmiespalvelu@gmail.com

044-3380291 whatsup

Esim omenapuiden leikkaustarpeissanne 

https://Omenapuiden-leikkaukset-Tampere.blogspot.com

Pihapuiden, omenapuiden, pensaiden, nurmikoiden leikkaukset, sekä puutarhojen leikkaustuotosten joko haketus tai kaatopaikalle kuljetukset kuomullisella peräkärryllä Tarastejärvi tai Koukkujärvi risujen jättöpaikalle.

https://Kaatopaikkakuljetukset.blogspot.com

Omenapuun leikkaus kevyt ilmaus harvennus peräkärryllinen oksistoa kaatopaikalle Talonmiespalvelu@gmail.com pic4

---------------
Käytössämme myös Viking 585 puutarhajyrsin + vakoaura, rautapyörät kasvimaiden pihojen puutarhojen muokkauksiin. Katso blogista lisää ja paremmin:

Teemme myös pihanurmikoita, paikkaamme vanhoja nurmikoita etc, joten ota yhteyttä erilaisissa pihojen puutarhojen leikkaus- ja muokkaustarpeissasi empimättä:

Katso videolta lisää alta ;) Prego ;I Ole hyvä:
 

Kevään tullen syksyn pihaistutusten suojausten poistot istutuksilta ja kevätlannoitukset ajankohtaisia, samoin talven runtelemien istutusten ehostukset:

--------

Toukokuun 2:lla tai 3:lla viikolla syytä jo leikkauttaa nurmikoita, pensaita mitä milloinkin?:


-------

Talonmiespalvelu Tampere Pirkanmaa, edetään ensisijassa käteisellä. Kotitalousvähennysoikeus kotitalouksilla.

Kuitti tilaussähköpostiinne.

https://Talonmiespalvelu.blogspot.com/

----------------