perjantai 17. toukokuuta 2019

Talonmiespalvelu Tampere ripeää ja riuskaa talonmies- ja puutarhapalvelua eri elämänalueilla. Käteisellä edetään

Talonmiespalvelu Tampere ripeää ja riuskaa talonmies- ja puutarhapalvelua eri elämänalueilla. 

Käteisellä edetään on sitten kyse hernepensaiden, ruohikoiden leikkauksista tai puiden kaadoista:

Talonmiespalvelu@gmail.com sähköpostia 1:nä
044-3380291 whatsup toimii myös

---------------
Vihertyöt pihatyöt puutarhatyöt Tampere Pirkanmaa talousalueella
https://vihertyot-pihatyot-tampere-pirkanmaa.blogspot.com/
---------------
Maanmuokkausta pihoissa ja puutarhoissa Tampere, Nokia, Ylöjärvi, Lempäälä, Kangasala, etc Pirkanmaa
Teemme myös maanmuokkauksia puutarhajyrsin Viking 585 apunamme, aura tarvittaessa kytkettävissä laitteeseen:
------



Viking 585 puutarhajyrsimen lisälaitteina rautapyörät, vakoaura:



----------------------

Pihojen puutarhojen taloyhtiöiden tonttiraivauksien leikkaustuotoksia varten siirtolava tapauskohtaisesti hinnoitellen ympäri vuoden erilaisia piha- ja puutarhatöitä tehdään käteistä vastaan. 

Kysy sähköpostilla mahdollisuudesta auttaa teitä niin aikataulutetaan hommat yhteiseksi asiaksi kuin Kummisetä elokuvissa Cosa Nostra ;) Talonmiespalvelut etenevät kuin juna kun hommat on aikataulutettu ja ennakkomaksut kunnossa.

---------------------
Pihojen raivaukset tehdään tarvittavalla kalustolla teleskooppisahoilla, raivaussahoilla, mottorisahoilla jne. Ohessa videokuvaa 2018 syksyn rivitaloalueen pihapiirin raivauksista Pyynikillä.




Keväästä syksyyn myös pihojen puutarhojen ruohikoiden leikkaukset, nurmikonhoito:


Pihapuutarhojen kompostien tyhjennykset, etc



---------
Orapihlaja-aitojen leikkaukset etc



Käytettävissänne talonmiesapalveluissa normaalisti suojakypärä päässään, mutta pienenä kevennyksenä nyt kuvassa irlantilaisen puutarhatrollin hattu päässä elokuulla 2018 kun kävi erääseen paikkaan talonmiespalveluna kyyditsemässä "Lumikki-hahmon" pienen prinsessan syntymäpäiväjuhlille.

Talonmiespalvelu Tampere: Erilaisia talonmies-, puutarha- ja pihätöitä tilausten ja ennakkomaksujen mukaan. Kauttamme myös mitä moninaisemmat tapahtumien järjestely- kyydityspalvelut, muutto- ja kantoapu, kuolinpesien tyhjennykset etc. Ota yhteyttä niin tarkistellaan kuinka voimme auttaa?

Yleisellä tasolla: 
Mainittakoon että "homma kuin homma" tapaan on järjestetty tennisleirejä, tenniskoulutusta, tykytennistä ja annetaan edelleen myös tennisopetusta tapauskohtaisesti samoin sopien yhteiset aikataulut. (tennisvalmentaja@gmail.com sähköposti ko palvelussa)

Jalat toimivat vikkelästi kun 2018 tammikuussa tuli aloitettua tanssiharjoittelut. Vikkeliä jalkoja tarvitaan sekä piha- ja puutarhahommissa, että myös tenniksessä.

Kuitti tilaussähköpostinne kautta.

https://talonmiespalvelu.blogspot.com/
---

Olen piha-ja puutarha-alan, kiinteistöalan ammattilainen ja intohimona asiakaslähtöinen toiminta, ongelmienratkaisu ja jatkuva kehittäminen. Verkostoidun mielelläni ja työni suola ja itse asiassa fokus ovat ihmiset; paina rohkeasti connectia! 👍😀 #Talonmiespalvelu Tampere #kiinteistöpalvelut #Tampereentalousalue https://Kattorannien-puhdistukset-Tampere.blogspot.com Yhteydenotot e-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com


--

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti